ArtNatura Sminklemosó
  • ArtNatura Sminklemosó
Ár: 2.990 forint
1 db - +

ArtNatura Sminklemosó

Az ArtNatura Sminklemosó eltávolítja a szennyeződést és a sminket a szemkörnyékről és az arcbőrről. Öblítést nem igényel. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Tápláló, hidratáló virágvizeket és hibiszkuszvirág port tartalmaz, amely mélységében tisztítj a bőrt, derűs teszi az arcbőrt és segíti a sejtmegújulást.

Maga a csomagolás cukornádból készült 100%-ban újrahasznosítható bioműanyag.

Tegyél egy kevés sminklemosót vattakorongra, illetve ArtNatura mosható arctisztító korongra és töröld át vele az arcod. Amennyiben szükséges ismételd meg az arctisztítást, míg a korong tiszta marad.

Az sminklemosót követően használj a bőrtípusodnak megfelelő ArtNatura hidratáló és anti-aging arctonikot.

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne nyelje le. Ha szembe jut, alaposan öblítse ki vízzel. Kizárólag külsőleges használatra. Esetleges nem kívánt hatás esetén azonnal függessze fel a használatot! 

Összetevők: desztillált víz, rózsavíz,búzavirág  víz, hidratáló tenzid, hibiszkusz virágpor,  natúrkozmetikumban használható tartósítószer

Ingredients: Aqua/Water, Rosa Damascena Flower Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Coco glucoside, Glyceryl oleate, Benzyl Alcohol, Hibiscus Sabdariffa Flower Powder, Dehydroxyacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Tocopherol, Citral*, Citronellol*, Farnesol*, Geraniol*, Limonene*, * from natural source


Az ArtNatura honlapján bemutatott termékek alapanyagainak tulajdonságaira és a termékek használatára vonatkozó leírások alapjául a beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk, információk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsadásnak.


Cikkszám: 1304
Készleten: 15 db
Termék súlya: 100 ml
Leírás: Arcápolás, Tonik. sminklemosó, Tiniknek
Ár: 2.990 forint
1 db - +