Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

1 év múlva...

Ha ezt olvasod, akkor “Most vagyok 1 év múlva.”


Izgattak a színek és az illatok. Bátorított, hogy nem kell aggódni amiatt, mi van benne, vagy, hogy kísérleteztek-e állatokon. Ha még a csomagolásoknál is odafigyelek a környezetre és a készítés során is szelektíven gyűjtöm a hulladékot, akkor igazán mindenfajta lelkiismeret-furdalás nélkül krémezhetem magam reggel a tükör előtt. Ha hiszitek, ha nem, egy ideje már nyomasztott. Elhatároztam, hogy elkezdek “főzni”. Ha sikerül jót csinálnom, beindítom a vállalkozásomat. Megnézem, mennyi örömöt ad, mit mondanak a barátaim, azok barátai és időnként teljesen ismeretlen emberek. Ha egy év elteltével is izgatottan megyek a műhelybe és akad annyi érdeklődő, akkor belevágok. Ez járt kicsit több, mint egy évvel ezelőtt a fejemben

Örömmel tölt el, hogy ebből a késztetésből mára szappanok, krémek és más finom dolgok készülnek. Már nem csak a párom és a lányom használhatja, hanem neked is odaadhatom.

Köszönöm, hogy itt vagy! Jó szívvel ajánlom bármelyik termékemet, biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb gondossággal és a legtisztább alapanyagokból készítettem.

Évi