Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Aloe vera olaj

Mielőtt megismertetném Veled az aloe vera olaj jellemzőit, bemutatom számodra azokat az ArtNatura termékeket, amelyek tartalmazzák ezen összetevőt.

A webshopban kettő olyan testvaj is elérhető, amely aloe vera olajat tartalmaz. Az egyik az ArtNatura Bőrnyugtató, a másik pedig az ArtNatura Levendulás testvaj.

A Bőrnyugtató testvajat vidd magaddal a nyári vakációra, hiszen a napozás után nagyon jól regenerálja és hűsíti a bőrödet többek között a benne lévő aloe vera olajnak, a citrom, a levendula és a borsmenta illóolajaknak köszönhetően. Borsmenta tartalma miatt terheseknek, epilepsziásoknak és kisgyerekeknek nem ajánlom használni, viszont számukra elérhető az ArtNatura Levendulás testvaj, amelyben a levendula illóolaj, az aloe vera és körömvirág olajak szintén nyugtató hatással rendelkeznek. 

Ezt a második testvajat babapopsi krém helyett is alkalmazhatod, illetve akkor is bevetheted, ha csak szeretnél egy kicsit relaxálni nap végén, illetve babádnak nyugtalan napja/estéje van.

Akkor most néhány gondolat az aloe vera olajról. 

Az aloe vera az egyik legismertebb növény és rengeteg módja van a használatának. Nálunk otthon mindig van aloe vera és ha például megégetem a kezem vagy a lányom lehorzsolja a térdét azonnal szaladunk, letépünk egy kis darabot a leveléből és már tesszük is a sérült területre a finom, hűsítő aloe vera zselét. 

Az aloe vera olaj macerátumként készül, az alapja szója olaj, mert ennek az olajnak és az aloe vera a hatóanyagainak a szinergiája nagyon erőteljes hatást tud kifejteni. A szinergia szó görög eredetű és együttműködést, együtt való hatást jelent.

Az olaj jól beszívódik a bőrbe, enyhén hagy csak zsíros érzetet, önmagában és készítményekben is használható, regeneráló, nyugtató, sőt anti-aging hatása mindkettő formában nagyon jól érvényesül. Alkalmazhatod kéz, láb-és testápolásra, valamint arcra és hajra is. 

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni a következő blog bejegyzésem megjelenéséről, illetve a az akciókról, újdonságokról, úgy iratkozz fel a https://www.artnatura.hu weboldalon hírlevélre!