Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Körömvirág olaj

A sárga szín számomra az életet, az energiát jelenti. Imádom a napsütést, a nyarat, és szeretem az ősznek azt az időszakát is, amikor gyönyőrű színekben játszanak a levelek.

Minden egyes körömvirág egy apró napocska itt a Földön.

Már gyerekkoromban is találkoztam a körömvirág olajjal, illetve az azzal készült termékekkel. Anyukámék mindig körömvirág krémmel kenték be a bőrömet, ha sebet szereztem biciklizés vagy focizás közben és természetesen mindig használt, hiszen a körömvirág olajnak hegesítő hatása van, segíti a sebek gyógyulását. 

Nyugtató, gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt a gyermekek bőrének ápolására is kitűnően alkalmazható pl. babapopsi vagy egyéb babaápoló krémekben. 

Mindemellett napozás, illetve szőrtelenítés utáni, csalánkiütésre, ekcémára, pikkelysömörre szánt készítményekben is ott a helye ennek a csodás összetevőnek.

Vanna összetevők, amelyeket amennyiben együtt használjuk, úgy erősítik egymás hatását. Ilyen például ha a körömvirág olajat aloe vera olajjal együtt használjuk, azok kiváló bőrnyugtató hatással vannak a bőrre napozás után vagy ha a körömvirág olaj mellett kakaóvajat és bisabololt használunk, az nagyon jó hatással van a kiszáradt ajkakra.

Remélem, Te is és kipróbálod valamely körömvirág olajat tartalmazó ArtNatura terméket, hogy Te is megtapasztald jótékony hatását.

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni a következő blog bejegyzésem megjelenéséről, illetve a az akciókról, újdonságokról, úgy iratkozz fel a https://www.artnatura.hu weboldalon hírlevélre!

Kapcsolódó termékek