Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Mi leszel, ha nagy leszel?

Néhány napja feltettem egy kérdést a Facebook oldalamon. Arról kérdeztelek Titeket, hogy emlékeztek-e még, hogy mit válaszoltatok gyermekként arra a kérdésre ”Mi leszel, ha nagy leszel?”

Annyira örültem, mert nagyon sok kommentet kaptam és viccesebbnél viccesebb történeteket olvashattam.

Ha engem kérdeztek, én igazság szerint nem emlékszem arra, hogy amikor egészen kicsi voltam, mi szerettem volna lenni. Valószínűleg azért nem emlékszem, mert szerencsémre nem sokszor tették fel nekem ezt a kérdést, hiszen elég idegesítő tud lenni, amikor mindenki ezt kérdezgeti egy gyerkőctől.

Az első emlékem, amikor jött az ihlet, 16 éves koromból származik. Megnéztem az Egy becsületbeli ügy című filmet és felcsillant a fény, jogász akarok lenni! Védeni a védteleneket, harcolni foggal- körömmel az igazságért.

És tényleg jogász lettem. Simán ment minden. Bevallom, nem voltam egy nagy tanuló, mégis felvettek azonnal az egyetemre, minden vizsgám elsőre sikerült és életem egyik legjobb időszaka volt az egyetemi évek. Később a jogi munka mellett elvégeztem a kozmetikai tanfolyamot, anyukám kozmetikus, szóval benne voltam a sűrűjében. Mivel imádom az állatokat, így elvégeztem egy állatorvos assziszteni képzést is, mert miért ne? 

Két évvel ezelőtt pedig jött az életembe az ArtNatura, így most jogászként is dolgozom és natúrkozmetikumokat is készítek.

Ha valaki azt mondja nekem akár 3-4 évvel ezelőtt, hogy én ezzel foglalkozom, tutira kinevettem volna.

Soha nem tudhatod, merre sodor az Élet. Nekem az a véleményem, hogy ha nyitott vagy a világra, rengeteg jó dolgot be tudsz vonzani és merni kell belekezdeni és/vagy változtatni.

Szóval Mi leszel, ha nagy leszel?