Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Miért jó a sminklemosó és az arctonik a bőrödnek és melyiket válaszd?

Biztosan láttátok már, hogy néhány hónapja megjelentek a kínálatunkban a víz, valamint virágvíz alapú és rengeteg hatóanyagot tartalmazó arctonikjaink és a sminklemosó.

Szeretnék néhány – véleményem szerint- nagyon fontos információt megosztani veletek róluk.  

Mindenek előtt szeretném kiemelni, hogy az ArtNatura tonikok és a sminlkemosó NEM SZÁRÍTJA a bőrt. Épp ellenkezőleg! Ezekben a termékekben nincsen alkohol, hanem kizárólag hidratáló összetevők és hatóanyagok nagy mennyiségben, így kifejezetten segítik a bőröd egészségének megőrzését.

A különböző arcápoló készítmények egymást kiegészítve működnek a legjobban.

Azt javaslom, hogy a  sminklemosó – amennyiben sminket használsz –  mindenképpen  az arcápolási rutin első lépése legyen a nap végén.

Az ArtNatura sminklemosó segít eltűnteti a  szennyeződést és a sminket a szemkörnyékről és az arcbőrről. Öblítést nem igényel. Minden bőrtípusra alkalmazható.

 

Tápláló, hidratáló rózsavizet,búzavirág vizet és hibiszkuszvirág port tartalmaz, amely mélységében tisztítj a bőrt, derűs teszi az arcbőrt és segíti a sejtmegújulást.

 

A sminklemosót követően használj a bőrtípusodnak megfelelő ArtNatura hidratáló és anti-aging arctonikot. Az ArtNatura tonikok segítik a maradék szennyeződések eltávolítását, emellett hidratálnak és feszesítenek is.

Ezek mindegyike szintén víz, valamint virágvíz alapú és ezek mellett jelenik meg valamennyi tonikban az aloe vera gél, amely híres bőrnyugtató hatásáról, a feszesítő összetevők pedig  segítenek kisimítani az arcbőrt, felveszi a harcot a ráncokkal szemben.

Próbáld ki Te is! Az ArtNatura mosható arctisztító párnával együtt kedvezményes csomagokban is elérhetőek.

 

 

Kapcsolódó termékek
Új 10%
ArtNatura sminklemosó csomag
3.573 forint (eredeti ár: 3.970 forint)