Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Szódabikarbóna- a szagtalanítás nagymestere

Szódabikarbóna- a szagtalanítás nagymestere

Ugye használtál már Te is szódabikarbónát a hűtődben a kellemetlen szagok elűzésére?

Ugyanezen okból használom én is az Artnatura natúr dezodorokban, igaz, csökkentett mennyiségben, hiszen a szódabikarbóna az izzadsággal keveredve sok embernél csúnya allergiás tüneteket tud okozni, így a magnézium és a szén használatával kevés szódabikarbóna is elegendő a kellemetlen szag megakadályozására.

A szódabikarbóna kevésbé ismert neve a nátrium-bikarbonát. A szódabikarbónát rengeteg módon lehet hasznosítani, például belsőleg savlekötőként, bőrradírként, lefolyó és mosogatógép tisztításhoz, zsírfolt eltávolítására,  az ezüst ékszerek vagy étkészlet fényesítésére, fürdőszoba és WC takarítására, szagtalanításra stb.

Tekintettel arra hogy a verejtékezés egy jó dolog, hiszen a szervezet méregtelenítését szolgálja, így a natúr dezodorok nem zárják el a verejtékmirigyeket, hanem hagyják dolgozni őket, azonban az izzadságban elszaporodó baktériumok kellemetlen testszagot tudnak okozni. Itt lép be a szódabikarbóna csodás szagtalanító képessége és a többi hasonló funkciót ellátó összetevővel együtt ezt a nem kívánt tünetet segít megszüntetni.

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni a következő blogbejegyzésem megjelenéséről, illetve a az akciókról, újdonságokról, úgy iratkozz fel a https://www.artnatura.hu weboldalon hírlevélre!

Kapcsolódó termékek