Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Ünnepelünk!

Nagy örömömre megérkeztek a webshopba az ünnepi neszeszerek, amelyek limitált mennyiségben érhetőek el!

Csempéssz szeretteid életébe egy kis természetet az ünnepek alkalmából is ArtNatura natúrkozmetikumokkal, amelyeket környezetbarát csomagolásban rejtettem el, így egyszerre gondoskodhatsz róluk és környezetedről.
Teljes szívemből ajánlom ezen ünnepi neszeszereket, hiszen az illatos és tápláló kozmetikumok igazi kényeztetést nyújtanak, a neszeszer pedig annyira mutatós, hogy akár a lakás dísze is lehet.

Magát a neszeszert a  Cziribu Design készíti a számunkra. Ezek a szépséges tartók 100% újrahasznosított prémium pamut fonalból készülnek. A régi ruhákat és textilhulladékokat összegyűjtik és szín szerint osztályozzák, kisebb darabokra vágják és aprítják. A szétválasztott színeket külön-külön összekeverik, így lehetővé teszik, hogy színezék, víz és vegyi anyagok nélkül jöjjön létre a végső árnyalat. Ezután a pamutot fonják, így különösen puha és kiváló minőségű fonal jön létre. A fonalat újrahasznosított papírból készült orsóra tekerik mely egy biológiailag lebomló anyag.

Természetesen a férfiakra is gondoltam, így az ünnepek alkalmából nekik is tudtok egy szépséges neszeszert vásárolni, amelyben kifejezetten férfiaknak szánt ArtNatura termékeket válogattam össze.

Vannak olyan helyzetek, amikor jobb rábízni a döntést szeretteinkre, barátainkra, így elérhetőek a webshopban vásárlási utalványok is. A választott összeg erejéig Te állod a vásárlást, azonban a felfedezés örömét meghagyod neki. Praktikus ajándék nyomtatott és online PDF formátumban is.

Végezetül szeretnék megosztani Veletek még egy csodálatos hírt, ami nagyon fontos a számomra. A dezodorokon túl most már az ajakbalzsamok is papírcsomagolásban érhetőek el a webshopban. 30%-kal nagyobb kiszerelés, környezetbarát, valamint praktikusabb csomagolás. Én imádom ezeket a picike és nagyon csinos tubusokat. Remélem, Nektek is legalább annyi örömöt okoznak majd, mint nekem. 

Kapcsolódó termékek