Tádááá...

Bejegyzések

Évi mondja

Ylang-ylang – Szexi illóolaj

Jaj, itt ez a fránya Valentin nap vagy ahogy mi, magyarok szoktuk emlegetni még, a Bálint nap! Van, aki ünnepli, készül rá és van, aki csak egy feleslegesen átvett szokásnak tartja, hiszen a szerelmet, a szeretetet nem lehet és nem is szabad egy napra feltenni.

Te, aki NŐként olvasod ezt a bejegyzést, bárhogy is gondolkodsz ezzel a nappal kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy legalább már egyszer az életedben meginogtál a saját nőiességedben. Mind így vagyunk ezzel, hiszen a mai világban az interneten keresztül ömlenek ránk az információk, különféle módszereket próbálnak nekünk eladni, hogy hogyan is lehet tökéletesen kinézni, hogyan lehetsz egyszerre 100%-os anyuka, szerető társ és hogyan tudsz még a munkahelyeden is 100%-ban teljesíteni. Természetesen tudjuk jól, hogy mindez egyszerre nem lehetséges, nem létezik tökéletes ember, mindennek ellenére nőnek a magunkkal szemben támasztott  elvárások NŐként, ANYAként…..és  akkor itt van ez a csoda, az ylang-ylang illóolaj. Még ha nem is válunk SZUPER NŐKKÉ tőle, de én hiszek az illatok erejében és úgy gondolom, hogy egy-egy jól eltalált illóolaj tényleg csodákra lehet képes! 

Rengeteg jótékony hatása van mind a lélekre, mind a bőrre és a hajra.

Először szeretnék Veletek néhány gondolatot megosztani, hogy miért is használom a kozmetikai késztményekben  ezt az illatot.

A faggyútermelés egyensúlyban tartását elősegíti, így mind a vegyes, mind a száraz bőrre tökéletesen alkalmazható. A hajszálakat is erősíti és fényessé teszi, valamint a fejbőrre is hasonló hatással van, mint az arcbőrre, tehát a faggyútermelést a fejbőr esetében is szabályozni képes.

Lelki szinten ez az édeskés, virágos, érzéki illat mindenkit elcsábít. Afrodiziákumként is jól alkalmazható, segít felszabadítani az érzéki vágyakat, így ajánlott a használata azoknak a nőknek, akik bezárkózóak, nehezen teremtenek kapcsolatot és nehezen vagy egyáltalán nem tudják megélni nőiességüket. Egy kis játékossággal és önbizalommal képes megajándékozni használóját.

Néhány ajánlat Tőlem Neked az Ylang-ylang tartalmú készítményeimből.

Az ArtNatura Dry skin, száraz bőrre való testvaj nagyszerű választás a száraz bőr ápolására és akár egy kis érzéki masszázshoz is használhatod  nem csak Valentin napon. (kacsintás)

Az ArtNatura Dry and Curly sampon szappant a száraz, göndör és akár az igénybe vett, festett hajra is javaslom használni.

A szappanok közül nem véletlen, hogy kettő, igazán nőies illatú, az ArtNatura Rózsa szappan és a Női fürdőszappan, valamint az ArtNatura Pálmarózsás habkrém, amely szintén igazán jó választás a száraz bőrnek is és emellett ISTENI illata van, tartalmaz ylang-ylang illóolajat.

Szóval RAJTA HÖLGYEIM! Aki eddig nem szerezte be az ylang-ylang illóolajat, illetve ylang-ylang illóolaj tartalmú kozmetikumokat,  az most ne késlekedjen!


Kapcsolódó termékek