Ajándékutalvány 5.000 forint értékben
  • Ajándékutalvány 5.000 forint értékben
Ár: 5.000 forint
1 db - +

Ajándékutalvány 5.000 forint értékben

Néha jobb rábízni a döntést szeretteinkre, barátainkra.

Sokszor keresnek meg a vásárlóim azzal, hogy állítsak össze ajándékcsomagot, azonban nagyon kevés esetben biztos a dolgában az ajándékozó. "Vajon megfelelő lesz-e az illat", vagy "melyik krém lenne jó a bőrének", esetleg "tudom, hogy a múltkor már vett valamit tőled, nem szeretnék pont olyat adni neki". Néha még a közvetlen családtagoknak sem könnyű vásárolni. Hát döntsön Ő! Ezzel az ajándékutalvánnyal a választott összeg erejéig Te állod a vásárlást, azonban a felfedezés örömét meghagyod neki. Praktikus ajándék nyomtatott és online PDF formátumban is.

Nyomtatott utalvány rendelése esetén minden fizetési és szállítási mód lehetséges.

Elektronikusan kiküldött utalvány esetén, bankkártyás fizetést válassz!


Erre a termékre kedvezmény nem váltható be.

Ezt az utalványt kizárólag az ARTNATURA.HU webáruházban váltható be, bármely ArtNatura 100% Natúr Kozmetikum vagy kiegészítő vásárlásakor. Az utalvány egyszeri vásárlás alkalmával használható fel.

A végösszegből az utalvány értékének megfelelő összegű kedvezmény kerül jóváírásra. Az utalvány összege teljes egészében levonódik a végösszegből. Az utalvány összegénél kevesebb végösszeg esetén a fizetendő összeg 0 Ft, azaz nulla forint, a fennmaradó kedvezmény felhasználása nem lehetséges. Az utalvány pénzre nem váltható, azonban átruházható.

 

Beváltható a vásárlás hónapját követő 24 hónapban.


Cikkszám: 0802
Készleten: 99 db
Termék súlya: 1 gr
Leírás: Kiegészítők
Ár: 5.000 forint
1 db - +