ArtNatura Levendulás fürdőszappan
  • ArtNatura Levendulás fürdőszappan
Ár: 1.290 forint
1 db - +

ArtNatura Levendulás fürdőszappan

Az ArtNatura Levendulás fürdőszappannal jóleső érzés megfürdeni akár reggel akár este, hiszen a  levendula illóolaj nyugtató hatású, így reggel felkészíti a testet és a lelket az egész napos rohanásra, egy hosszú nap végén igazán jó hatással van a megfáradt idegekre. Valamennyi bőrtípus használhatja.


A szappanba saját magam készítem a levendulás napraforgóolaj macerátumot, így a levendula hatóanyagai is a szappanba kerülnek.

Mi is az a macerátum és hogyan készítem?                                                        

A macerátum gyógynövényolajat jelent, azaz valamilyen gyógynövénynek az olajos kivonata. A kiválasztott szárított gyógynövényt jól zárható üvegbe teszem, felöntöm a kiválasztott növényi olajjal – jelen esetben napraforgó olajjal – és elrakom 4 hétig ”érni”, majd 4 hét után leszűröm és felhasználom az olajat a szappanban.


Tekintettel arra, hogy a termék kézzel készül, így a különböző gyártásokból származó szappan színe és mintázata változhat, azonban ez nincs hatással a termék minőségére.


Az illóolajok allergiás reakciókat válthatnak ki az arra érzékenyeknél. A levendula illóolaj a terhesség első harmadában ellenjavallt.

Összetevők: Kókusz olaj, kakaóvaj, ricinus olaj, shea vaj, szőlőmag  olaj, levendula macerátum napraforgó olajban, levendula illóolaj, fehér agyag, alkanna por (színezék), desztillált víz


Ingredients:
Aqua, Glycerin, Sodium saponified/unsaponified, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Lavandula Angustifolia Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Lactate, Kaolin, Alkanna Tinctura Root Extract, Geraniol*, Limonene*, Linalool** from natural sources
Cikkszám: 0125
Készleten: 25 db
Termék súlya: 85 gr
Leírás: Natúr szappan, Napi higiénia
Ár: 1.290 forint
1 db - +