ArtNatura levendulás kézmosó szappan
Ár: 1.290 forint
1 db - +

ArtNatura levendulás kézmosó szappan

Az ArtNatura Levendulás kézmosó szappannak finom illata és különleges kék színe van a benne található kék agyagnak köszönhetően és mindemellett a benne található olajok és vajak segítenek táplálni a bőrt kézmosás közben is.

Tekintettel arra, hogy a termék kézzel készül, így a különböző gyártásokból származó szappan színe és mintázata változhat, azonban ez nincs hatással a termék minőségére. 

Az illóolajok allergiás reakciókat válthatnak ki az arra érzékenyeknél. A levendula illóolaj a terhesség első harmadában ellenjavallt.

Összetevők: Kókusz olaj, kakaóvaj, ricinus olaj, shea vaj, avokádó olaj, édesmandula olaj,  levendula illóolaj, fehér agyag, kék agyag (színezék), desztillált víz


Ingredients: Aqua, saponified/unsaponified Cocos Nucifera Oil,Prunus amygdalus dulcis, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Butter, Lavandula Angustifolia Oil, Ricinus Communis Seed Oil, CI77007, Kaolin, Geraniol*, Limonene*, Linalool* * from natural sources


Az ArtNatura honlapján bemutatott termékek alapanyagainak tulajdonságaira és a termékek használatára vonatkozó leírások alapjául a beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk, információk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsadásnak.


Cikkszám: 0123
Készleten: 19 db
Termék súlya: 85 gr
Leírás: Natúr szappan, Napi higiénia
Ár: 1.290 forint
1 db - +