Fontos információk:


Belföldi szállítás: 3-5 munkanap alatt a GLS Futárszolgálattal - házhoz, csomagpontra

Külföldi szállítás: 5-10 munkanap alatt GLS Futárszolgálattal - házhoz, az alábbi országokba:

Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Hollandia, Bosznia-Hercegovina, Ciprus, Dánia

Észtország, Feröer-szigetek, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Horvátország

Írország, Izland, Koszovó, Lettország, Liechtestein, Litvánia, Macedónia, Málta

Monaco, Montenegro, Nagy-Britannia, Németország, Lengyelország, Norvégia, Olaszország

Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Svédország, Szerbia

Szlovákia, Törökország, Vatikán


Fizetési módok belföldi rendelés esetén: bankkátyás fizetés, előre utalás, utánvét, ajándék utalvány

Fizetési módon külföldi rendelés esetén: PayPal, bankkártyás fizetés, ajándék utalvány


Szállítási és fizetési feltételek

a. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut Magyarország területén belül díjmentesen házhoz szállítja szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a 15.000 forint, azaz bruttó tizenötezer forint összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a megrendelés összesítő képernyőn, a számlán és a visszaigazoló emailben is feltüntetésre kerül. Az Ügyfél az aktuális szállítás díjáról a weboldalon tájékozódhat. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. 

b. A megrendelt terméket – az Ügyfél előzetes jelzés alapján – személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor u 3.  Amennyiben  Ügyfél ezen átvételi módot választotja, úgy a megrendeléstől számított 7 napig áll módjában Szolgáltatónak a megrendelést fenntartani. Amennyiben ezen határidőn belül Ügyfél nem veszi át a csomagot, úgy a megrendelés automatikusan törlésre kerül.

c. Amennyiben Ügyfél átvételi pontra vagy egyedileg megadott címre kéri a szállítást, úgy Szolgáltató annak teljesítését Magyarország területén belül 3-5 munkanapra, külföldre történő szállítás esetén  5-10 munkanapra vállalja.

d. Az Ügyfél a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról, illetve átvételi lehetőségekről a weboldalon tájékozódhat.

e. Az ARTNATURA Webshopban a rendelési folyamat során az Ügyfél az alábbi fizetési módok közül választhat: Magyarországon belüli rendelés esetén azonnali bankkártyás fizetés a rendelés véglegesítését követően, direkt átutalás vagy utánvételes fizetés (kizárólag GLS csomagpontra történő szállítás esetén), illetve ajándékutalvánnyal,  míg külföldről történő rendelés esetén bankkártyás és PayPal-on keresztül történő fizetés a rendelés véglegesítését követően, , illetve ajándékutalvánnyal.

Bankkártyás fizetés esetén a kezelőcége a Simple Pay, a fizetés a bank biztonságos intertenes felületén keresztül történik. A bankkártyás fizetés révén az Ügyfél kényelmesen és biztonságosan vásárolhat a webshopban. A kiválasztott áruk megrendelése után az Ügyfelet az Simple Pay fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Az Ügyfélnek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintson, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadja. A Bank VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ügyfél Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál. 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatja el a Szolgáltató, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Az Ügyfél köteles ellenőrízni a bankjánál, hogy kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Direkt utalás esetén a vásárló a visszaigazoló e-mailben és az elektornikusan kiküldött számlán megadott számlainformációk birtokában maga utalja át a végösszeget a Szolgáltató számára. Utánvételes fizetés választása esetén házhozszállítás során, vagy személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre van lehetőség. 

f. Szolgáltató az Ügyfél részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állít ki az Ügyfél által megadott email címére. Jelen ÁSZF elfogadása az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül. Az ÁSZF elfogadását követően az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató elektronikus számlát állítson ki. A termék személyes átvételekor a Szolgáltató az Ügyfél részére a vásárlás igazolására, papíralapú számlát ad. Ha az Ügyfél e-számlája elkészül, a Szolgáltató erről emailben értesíti. Azok az Ügyfelek, akik az online megrendelés során a személyes átvételt választották, az ArtNatura Bt. irodájában kapnak nyomtatott számlát a Szolgáltatótó.