ArtNatura Feszesítő szemkörnyékápoló gél
  • ArtNatura Feszesítő szemkörnyékápoló gél
Ár: 3.490 forint
1 db - +

ArtNatura Feszesítő szemkörnyékápoló gél

Reggel felkelés után duzzadtak a szemeid, este pedig fáradtak, karikásak? 

Akkor használd az ArtNatura Feszesítő szemkörnyékápolót reggel és este!

Fémallergia esetén műanyag görgővel is választható.

A szemgélnek hűsítő, nyugtató hatása van és mindezen hatást fokozza az üvegcse acélgolyó görgője, így alkalmas a karikás és táskás szemek ápolására, valamint a szemkörnyéki bőr feszességének javítására. 

Használd reggel és este  fürdés után nem felhevült bőrre. A görgő segítségével vigyél fel egy kis mennyiségű gélt az egész szemkörnyékre és várd meg,  amíg az teljesen felszívódik. 

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne nyelje le. Ha szembe jut, alaposan öblítse ki vízzel. Kizárólag külső használatra. Esetleges nem kívánt hatás esetén azonnal függessze fel a használatot! 


Összetevők: olasz szalmagyopár víz, búzavirág víz, aloe vera gél, feszesítő összetevők, xantángumi, natúrkozmetikumban alkalmazható tartósítószer

Ingredients: Centaurea Cyanus Flower Water, Helichrysum Italicum Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Dehydroxyacetic Acid,Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Hydrolyzed Algin, Phenethyl Alcohol, Sucrose, Tocopherol, Limonene** from natural source

Az ArtNatura honlapján bemutatott termékek alapanyagainak tulajdonságaira és a termékek használatára vonatkozó leírások alapjául a beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk, információk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsadásnak.


Cikkszám: 1201
Készleten: 6 db
Termék súlya: 10 ml
Leírás: Szemkörnyék ápolás, Tiniknek
Ár: 3.490 forint
1 db - +